IMG_5993 (klein)

Bedankt voor uw interesse in onze organisatie. Voordat u begint met solliciteren willen wij u vriendelijk verzoeken om het sollicitatieprocedure aandachtig door te lezen.

 

Sollicitatieprocedure

Bij EXCELLENCE Security kunt u uitsluitend online solliciteren. Hier zijn verschillende voordelen aan verbonden. Het werkt snel en u zorgt er voor dat wij de juiste gegevens tot ons beschikking hebben om u te selecteren op basis van uw kwaliteiten die wij belangrijk vinden. Lijkt u dat een goed idee? Vul dan het online-sollicitatieformulier in.

 

Voor vragen kunt u direct contact met ons opnemen. U wordt dan doorverbonden met een van onze personeelsmanagers. Wordt u geschikt bevonden, dan wordt u voor een gesprek uitgenodigd. U krijgt gedetailleerde informatie over de baan en wij kijken of u voldoet aan de functie-eisen en of EXCELLENCE Security en u bij elkaar passen. Is dit het geval? dan volgen er één of meerdere vervolggesprekken. Verlopen deze ook goed, dan zouden wij graag een samenwerking met u willen aangaan, mits de verplichte politietoestemming wordt afgegeven.

 

Wij bieden u een arbeidsovereenkomst aan en bespreken zaken als arbeidsvoorwaarden, opleidingen en werktijden. Komen wij overal goed uit, dan nemen wij meteen de maten op voor uw nieuwe maatpak!

 

Nog steeds enthousiast?

 

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.