IMG_6430_B (klein)

Heeft veiligheid bij jou een hoge prioriteit en ben je integer? Dan maakt EXCELLENCE Security graag kennis met u. Wij bieden afwisselend werk op toplocaties in Nederland en in het buitenland.

 

Wat houdt een EXCELLENCE beveiliger zijn in?

Als een EXCELLENCE beveiliger controleert u mensen, gebouwen, goederen en processen. U zorgt voor een soepele uitvoering van alle beveiligingswerkzaamheden bij een opdrachtgever. Of het nu gaat om beveiliging bij een internationaal bedrijf of in een ziekenhuis: u combineert een verantwoordelijke baan met een bijzondere werkplek. U bent het aanspreekpunt voor de klant en adviseert de klant over oplossingen. U heeft een scherp oog voor verdachte en onveilige situaties en rapporteert uw bevindingen aan de opdrachtgever. U loopt controlerondes, bewaakt de toegang en registreert bezoekers. U bent in staat met verschillende mensen goed om te gaan. Bij gevaarlijke of ongewenste situaties blijft u rustig en weet u wat u te doen staat. Dit doet u in samenwerking met uw collega’s en met behulp van de modernste hulpmiddelen. Zo draagt u bij aan dienstverlening op hoog niveau en aan het werkplezier van de medewerkers van EXCELLENCE Security.

 

Nog geen diploma?

Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Geen diploma? Geen nood. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security.

 

Politietoestemming

Om als beveiliger bij EXCELLENCE Security te mogen werken, moet u toestemming krijgen van de politie. Een onderzoek naar uw strafrechtelijk verleden (antecedentenonderzoek) is daarom vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. De politie gaat na of u in het verleden geen strafbare feiten heeft gepleegd.

 

Wat zijn de functie eisen?

Wij zijn opzoek naar serieuze, ambitieuze en integere collega’s die graag hard willen werken om verder in het leven te komen. Mensen die met ons meedenken, met nieuwe ideeën komen en die willen doorgroeien om waarde toe te voegen aan onze organisatie zijn geschikt voor EXCELLENCE Security.

 

U:

 • bent minimaal 18 jaar
 • bent in het bezit van MBO diploma Beveiliger niveau 2 of volgt een opleiding tot beveiliger
 • hebt een flexibele instelling, dus inzetbaar in dag- avond- en weekenddiensten
 • hebt een onbesproken gedrag (nooit in aanraking geweest met politie en justitie)
 • hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • In het bezit van een geldig NL rijbewijs B en eigen vervoer (dit is een pre)
 • In het bezit van EHBO/BHV (dit is een pre)

 

Daarnaast verwachten wij van u dat u:

 • Enthousiast bent
 • Er verzorgd uitziet
 • Integer en loyaal bent
 • Preventief kan denken en waar nodig repressief kunt handelen

 

Voldoet u aan de bovenstaande eisen?

 

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.