IMG_6401_B (klein)

EXCELLENCE Academie is het hart van onze organisatie en hier worden onze medewerkers getraind, gecoacht en ontwikkelen zij zich tot volwaardige beveiligers die klaar staan om u het beste service, op het gebied van veiligheid, aan te bieden. Het is tevens een ontmoetingsplek waar al onze beveiligingsbeambten samen komen om hun kennis met elkaar te delen.

 

EXCELLENCE Academie is een kenniscentrum waar alle informatie samenkomt. Maandelijks worden alle informatie afkomstig van onze managers, medewerkers, klanten en partners samengebracht tot een nieuwsbulletin zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Informatie uit onze buitenlandse vestigingen worden ook hier in Nederland geanalyseerd, en andersom. Dieven, vandalen en onrust zaaiers vertonen doorgaans dezelfde patronen in hun werkwijze. Zaken als aanhoudingen, brandmeldingen en inbraak worden geanalyseerd en direct besproken zodat het in de toekomst voorkomen kan worden.

 

Nog geen diploma?

Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Geen diploma? Geen nood. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security. We zien dat klanten meer en meer vragen om proactieve, dienstverlenende, klant- en servicegerichte beveiligers.

 

EXCELLENCE Academie biedt opleidingen die op maat zijn gemaakt, gericht op toezicht en veiligheid. Opleidingen die wij aan onze medewerkers aanbieden zijn:

  • Security Plus (mbo niveau 2)
  • Security Top (mbo niveau 3)
  • Conflicthantering
  • Omgaan met agressie
  • Management en communicatie opleidingen

 

De opleidingen zijn zeer praktijkgericht. Onze beveiligingsbeambten kunnen de kennis meteen toepassen in de dagelijkse praktijk van hun werk. Zij worden begeleid door een docent, coach of praktijkopleider. Wij bieden doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en stimuleren al onze beveiligers om zich verder te ontwikkelen. Naast het feit dat onze medewerkers meer kennis opdoen, profiteren onze klanten maximaal en kunnen zij rekenen op integere en professionele beveiligingsbeambten.

 

Wederom staat de klant bij EXCELLENCE Security centraal.

Bent u op zoek naar een uitdagende baan in de beveiliging en wilt u zich daarin ontwikkelen?

 

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.