IMG_6560_B (klein)

Beveiligen is mensenwerk. EXCELLENCE Security stelt hoge eisen aan zijn medewerkers. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen, staan onze medewerkers dan ook centraal. Onze medewerkers zijn immers ons visitekaartje. Dagelijks dragen zij onze basiswaarden uit. Niet alleen omdat wij dit van hen vragen, maar vooral omdat zij het uitdragen van deze waarden de normaalste zaak van de wereld vinden.

 

Werk maken van je passie

Door hun kennis, ervaring en enorme betrokkenheid maken zij elke dag weer het verschil. Uiteraard beseffen wij dat wij een grote verantwoordelijkheid van onze medewerkers vragen. Maar bovenal willen wij natuurlijk dat zij met plezier naar hun werk gaan.

 

Wij zorgen goed voor onze medewerkers

Als werkgever doen wij er alles aan om onze medewerkers zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het doen van hun werk. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich bij ons kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan. Ook hebben wij een breed aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers bij problemen deskundig worden opgevangen.

 

Wat hebben wij te bieden?

Blijkt u die beveiliger te zijn die wij zoeken, dan bieden wij uw een parttime of een fulltime contract aan, afhankelijk van uw wensen en leefsituatie. Bij ons kan u rekenen op een prima bovengemiddeld salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in collectieve- pensioensregeling en verzekeringen.

 

Nog geen diploma?

Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Geen diploma? Geen nood. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security. Voor meer informatie kun je terecht bij EXCELLENCE Academie.

 

EXCELLENCE Academie

Wij bieden doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en stimuleren al onze beveiligers om zich verder te ontwikkelen. U kunt trainingen & opleidingen volgen en tijdens uw studie kunt u veel praktijkervaring opdoen. Leren doen wij niet alleen, maar met elkaar. Bij EXCELLENCE Security krijgt u de kans om uit te groeien tot een beveiligingsspecialist. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar EXCELLENCE Academie.

 

Heeft u het in zich?

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons gevoel voor integriteit delen. Mensen die met plezier service verlenen aan anderen. Heeft u het in zich om bij ons te horen? Ziet u het bewaken van veiligheid, orde en rust als een uitdaging? En wilt u graag een verantwoordelijke functie?

 

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.