Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Het ontvangen van gasten is een van de belangrijkste onderdelen van succesvol ondernemen. Een gastvrij en vriendelijk onthaal bij uw receptie bepaalt voor een groot deel de sfeer en kwaliteit van uw organisatie. Door uw receptiediensten uit te besteden aan de professionele gastheren en -vrouwen van EXCELLENCE Security bent u verzekerd van een ultieme gastbeleving. Onze receptionisten zorgen voor een hartelijke ontvangst en een goede eerste indruk.

 

EXCELLENCE Security versterkt uw imago

Met de uitgebreide services en receptiediensten van EXCELLENCE Security is er een hartelijke ontvangst voor elke bezoeker. Wij leveren al vele jaren receptiediensten bij grote organisaties in verschillende branches en overheidsinstellingen. Dit zijn organisaties die dit belangrijke deel van hun bedrijfsvoering in professionele handen willen geven.

 

Onze receptionisten: uw visitekaartje

Wij leveren professioneel getrainde receptiemedewerkers die voor u klaarstaan en die de alledaagse receptiewerkzaamheden voor uw organisatie kunnen uitvoeren. Wij zijn dan ook uw visitekaartje. Onze receptionisten zijn professionals in het gastvrij ontvangen van klanten, bezoekers en relaties en het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes. Indien u dat wenst kunnen zij ook postkamer- en huismeestertaken uitvoeren.

 

Veiligheid staat bij onze receptieservices centraal

Het gevoel van veiligheid is voor zowel uw bezoekers als voor uw werknemers van primair belang. Het inzetten van onze receptiemedewerkers zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar werkt ook preventief. Voor ieder organisatie biedt EXCELLENCE Security een op maat gesneden facilitair meldpunt, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, het aantal medewerkers en de gewenste kwaliteit.

 

Kortom, met de receptiediensten van EXCELLENCE Security zorgt u voor een klantvriendelijke en veilige ontvangst, waarbij de veiligheid centraal staat.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een professionele partner die al uw zorgen rondom de receptie kan overnemen? Neem dan direct contact met ons op. Met behulp van een Security Scan onderzoeken wij, samen met u, de mogelijkheden voor uw object.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!