Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Recherche is een belangrijke tak in de beveiligingsbranche. Grote organisaties en zelfs kleine ondernemingen lopen risico met interne en externe criminaliteit geconfronteerd te worden. Dit kan de bedrijfsprocessen ernstig verstoren met alle nadelige gevolgen van dien. EXCELLENCE Recherche adviseert en begeleidt u bij het opsporen en tegengaan van deze ongewenste beïnvloeding.

 

EXCELLENCE Recherchebureau

De rechercheurs van EXCELLENCE Security voeren onderzoeken uit waarbij tactisch en technisch recherchewerk wordt verricht naar ongeoorloofd handelen bij of tegen bedrijven, overheid, semioverheidsinstellingen en particulieren. Wij leveren innovatief en kwalitatief hoogwaardig recherchewerk en voeren alle onderzoeken met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit binnen de gestelde wet- en regelgeving.

 

Onze rechercheurs

Onze rechercheurs hebben al ruime ervaring opgedaan bij de politie of andere recherchebureaus. Wij leveren u professionals die getraind en opgeleid zijn om op verantwoorde wijze aan waarheidsvinding te doen. Zij onderzoeken planmatig personen, ondernemingen, situaties en gebeurtenissen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van legale, efficiënte en relevante hulpbronnen.

 

Aanpak

Als u besluit om EXCELLENCE Recherche een onderzoek in te laten stellen, dan kunt u rekenen op resultaten. Wij hanteren een systematische aanpak waarbij wij eerst een persoonlijk gesprek met u voeren om de zaak goed te bespreken en de kaders van het onderzoek vast te stellen. Hierdoor krijgen onze rechercheurs inzicht in oorzaak en gevolg van het probleem.

 

Recherchediensten

Wij kunnen u een uitgebreid dienstenpakket aanbieden dat onder andere kan bestaan uit:

  • Fraudeonderzoek
  • Diefstalonderzoek
  • Verduisteringsonderzoek
  • Visitatie van personeel
  • Digitaal onderzoek (opslag van informatie, digitale sporen)
  • Mysteryshopping
  • Observatiediensten
Privacy

Alle informatie, opgedaan tijdens een rechercheonderzoek, valt onder een wettelijk opgelegd beroepsgeheim. Bij ons kunt u met zekerheid ervan uitgaan dat met verkregen informatie zorgvuldig wordt omgegaan. EXCELLENCE Recherche garandeert strikte geheimhouding waarbij de klant op discrete wijze op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen en resultaten van het onderzoek. Na afronding van het onderzoek ontvangt de klant een volledig rapport inclusief bewijsstukken die relevant kunnen zijn, indien u juridische stappen wilt nemen.

 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!