Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

EXCELLENCE Security beveiligt mensen, gebouwen, goederen en processen. Elke situatie vraagt om een eigen unieke aanpak. Wilt u beveiligingsmaatregelen die op uw situatie zijn afgestemd? Dan moeten alle risico’s in kaart gebracht worden. Daartoe kunnen wij u de EXCELLENCE Security Scan aanbieden.

 

EXCELLENCE Security Scan

Beveiliging begint bij EXCELLENCE Security altijd met een adviestraject. Daarvoor hebben wij een unieke Security Scan (een nulmeting) ontwikkeld die u nieuwe inzichten kan verschaffen. Hoe kunt u criminaliteit een halt toe roepen? Op welke wijze? Met welke middelen? En tegen welke kosten? Een uitgebreide Security Scan geeft antwoord op de vraag naar de bestaande beveiligingsmaatregelen en verbetermogelijkheden. De volgende stap is het samenstellen van een beveiligingsplan dat is toegesneden op de situatie van de opdrachtgever. Naast een beveiligingsplan maken wij een functieprofiel waaraan de beveiligers dienen te voldoen. Uiteraard evalueren wij regelmatig de gang van zaken en wordt de aanpak waar nodig aangepast. Deze Security Scan kost u niets en is vrijblijvend. Het levert in ieder geval veel op voor uw organisatie.

 

Hoe gaan wij te werk?

De aanpak van EXCELLENCE Security bestaat altijd uit een onderbouwd voorstel. Dat begint met een analyse van de risico’s. Onze werkwijze is als volgt:

  1. Onderzoek naar de veiligheidsbehoefte van de opdrachtgever
  2. Opstellen van een risicoprofiel in overleg
  3. Oplossingen die hier naadloos bij aansluiten

 

Zo stellen wij een pakket van maatregelen voor waarin uw bedrijfscontinuïteit en veiligheid centraal staan. Dat levert oplossingen op die zijn afgestemd op uw manier van werken en die bijdragen aan de efficiency van uw bedrijfsvoering. Het management en de medewerkers van EXCELLENCE Security ondersteunen opdrachtgevers ook in-house. Graag delen wij onze expertise met u om innovatieve stappen te zetten in het veiligstellen van uw eigendommen, medewerkers en klanten.

 

U heeft de regie in eigen hand

Bedrijven zijn altijd zeker van ervaren beveiligingsbeambten, die regelmatig worden bijgeschoold en branchespecifieke opleidingen hebben genoten. De beveiligingsbeambten en beveiligingsoplossingen van EXCELLENCE Security gaan zo naadloos op in de organisatie. Wij adviseren u graag over de kansen en mogelijkheden die dit nieuwe handhavingsinstrument te bieden heeft. Uiteraard heeft u zelf de regie in handen. Onze beveiligingsadviseurs komen graag uw organisatie bezoeken om samen met u aan de hand van onze Security Scan alle risico’s in kaart te brengen. Bij ons is alles bespreekbaar en wij willen graag samen met u, uw gemeente, winkel, zorginstelling, object of evenement optimaal beveiligen.

 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en boek een Security Scan. Wij delen graag onze kennis met u.

 

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!