IMG_6613_B (klein)
Onze visie

Wij van EXCELLENCE Security willen uw partner zijn op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Daarvoor zijn wij “Excellence” in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door rekening te houden met zowel onze directe omgeving als met het milieu. Daarnaast proberen wij zo transparant mogelijk te zijn, zowel voor onze eigen medewerkers als voor partners.

 

Bij EXCELLENCE Security blijven wij altijd persoonlijk. Wij trekken aandacht doordat wij met ons unieke assortiment aan diensten constante kwaliteit leveren. Wat wij leveren is gemakkelijk hanteerbaar en tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn dan ook door de jaren heen in onze branche uitgegroeid tot een kwaliteitsbegrip.

 

Wij willen met een leidende positie in onze markten een pionier zijn in de beveiligingsmarkt en niet anderen volgen. Ons streven is om onze volledige capaciteit te benutten en de creativiteit van mensen aan te moedigen. Wij willen onze dienstverlening optimaliseren om aan de huidige- en toekomstige vraag tegemoet te komen. Op deze wijze is de kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening van EXCELLENCE Security een duidelijke meerwaarde en aanvulling voor uw organisatie.

 

Ons Mission Statement

De missie van EXCELLENCE Security is het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen. Wij willen het algemeen geldende beveiligingsimago verbeteren en ons onderscheiden in de beveiligingsbranche. Dit bereiken wij door een constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide en capabele medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen. Wij willen ons blijven ontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers ten aanzien van kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.