IMG_6033 (klein)

Beveiliging is mensenwerk. De kracht van onze organisatie wordt bepaald door een hoge kwaliteitsgarantie en voortdurende innovatie. Dit wordt in eerste instantie ingevuld door onze medewerkers. Onze beveiligingsbeambten zijn stuk voor stuk degelijk opgeleid volgens de laatst geldende wettelijke regels. Maar daar blijft het niet bij.

 

Onze beveiligingsprofessionals

EXCELLENCE Security is een organisatie met medewerkers die zich bewust zijn van hun bijdrage aan het bedrijf en aan de plek die ons bedrijf heeft in de samenleving. Onze medewerkers kennen hun plek maar durven hun mening te uiten. Daarnaast beschikken zij over essentiële kennis en vaardigheden met betrekking tot de omgang met agressieve gasten, communiceren, het tegengaan van diefstal, rapporteren en zijn/haar bevoegdheden. In geval van calamiteiten kunnen onze medewerkers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden.

 

Gedragscode

Wij hanteren een gedragscode waar alle medewerkers zich aan moeten houden om de privacy van de opdrachtgever te kunnen beschermen. Alle medewerkers ondertekenen bij indiensttreding een geheimhoudingsverklaring en een intentieverklaring integriteit.

 

Herkenbaarheid

Wij zien er op toe dat al onze medewerkers te allen tijde representatief voor de dag komen. Het uniform van EXCELLENCE Security bestaat uit een antracietgrijs kostuum, wit overhemd en gestreepte donkerblauw / lichtblauw / grijze stropdas. Het kostuum is voorzien van onze bedrijfsnaam met beveiligingsspeld en zorgt niet alleen dat onze beveiligingsbeambten duidelijk zichtbaar zijn, maar het dragen ervan heeft ook een preventieve werking.

 

Verplichte trainingen voor medewerkers

Zoals eerder vermeld maakt EXCELLENCE Security gebruik van geavanceerde technieken en systemen. Desondanks blijft beveiliging mensenwerk. Om die reden zijn de medewerkers van EXCELLENCE Security altijd gediplomeerd, ervaren, vakbekwaam en gemotiveerd. Uiteraard zijn al onze medewerkers uitvoerig gescreend. Wij stimuleren onze medewerkers voortdurend in het volgen van opleidingen en cursussen die aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers. Het blijft dus niet alleen bij dat ene beveiligingsdiploma. Onze medewerkers vergaren hierdoor meer kennis en krijgen meer zelfvertrouwen.

 

Kort samengevat: onze beveiligingsprofessionals zijn integer, respectvol, discreet, maar beslist en hulpvaardig.

 

Bent u op zoek naar een baan? En denkt u dat u past binnen ons team van beveiligingsprofessionals?

 

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.