IMG_6412_B (klein)

De onderstaande kernwaarden zijn de inspiratie achter onze bedrijfsvoering. Zij vormen de basis waarop onze dienstverlening is gebaseerd. Deze kernwaarden communiceren wij actief door en zijn de norm voor ons dagelijks functioneren. Wij verwachten niet alleen van onze medewerkers dat zij volgens deze normen werken, wij behandelen hen ook volgens deze kernwaarden. Het is voor ons van belang medewerkers gezond te houden en hen naar een hoger niveau te tillen.

 

Focus op klanten

EXCELLENCE Security is: Integer, Dienstbaar, Betrokken en Flexibel en houdt zich aan zijn afspraken. De klant staat bij ons te allen tijde centraal. Wij streven naar een “win-win” situatie. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen en het onderhouden van een hechte en open relatie.

 

Focus op medewerkers

EXCELLENCE Security heeft aandacht voor zijn medewerkers en streeft ernaar medewerkers tevreden te houden. Wij gaan respectvol en integer om met onze medewerkers en bieden hen goede arbeidsvoorwaarden. Medewerkers worden betrokken bij het nemen van beslissingen en door middel van trainingen en opleidingen wordt hun persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Dankzij onze open cultuur kunnen zij elkaar aanspreken op zijn of haar gedrag. Kritiek mag je geven, maar moet je ook kunnen ontvangen.

 

Integriteit

Integriteit is de kern van onze dienstverlening en staat vastgelegd in onze beleid en bedrijfscode. EXCELLENCE Security is: transparant, eerlijk (open communicatie), oprecht, zorgvuldig. Onze eerlijkheid is niet bespreekbaar. Onze opdrachtgevers vertrouwen ons en gaan ervan uit dat wij zorgvuldig omgaan met hun eigendommen, medewerkers en klanten. Dit vertrouwen willen wij niet beschadigen.

 

Betrouwbaarheid

EXCELLENCE Security is bovenal betrouwbaar, professioneel, flexibel en proactief. Daarnaast zijn wij een onafhankelijke zelfstandige onderneming met een sterke financiële basis.

 

Kwaliteit

Wij zijn professionals met een passie voor kwaliteit. Met onze kennis en expertise kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Wij kunnen dit echter niet alleen doen en daarom betrekken wij onze klanten en medewerkers bij wat we doen om samen onze dienstverlening te optimaliseren. Samen komen wij met nieuwe ideeën en kunnen wij betere beslissingen nemen wat zich vertaalt in betere resultaten. Het gezamenlijke doel is winnen als team en er beiden op vooruitgaan.

 

Dit zijn de waarden waar wij voor staan. Deze zijn geankerd in het fundament van EXCELLENCE Security dat in 2002 is gelegd.

 

EXCELLENCE Security. De specialist in retail-, zorg- en objectbeveiliging.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.