IMG_6336_B (klein)

Sinds de oprichting van EXCELLENCE Security in 2002 staat het bedrijf bekend als een allround particuliere beveiligingsorganisatie die van alle markten thuis is. In 2010 heeft het managementteam een nieuwe strategie voor de lange termijn ontwikkeld waarbij het accent op retail-, zorg- en objectbeveiliging kwam te liggen. Om dit mogelijk te maken is kort daarna een reorganisatie doorgevoerd. De gedachte hierachter was de beschikbare middelen efficiënter en effectiever in te zetten, om onze diensten verder te optimaliseren.

 

Onze vernieuwde strategie rust op drie pijlers: Klantfocus, Medewerkerfocus en Marktfocus.

 

Klantfocus

Bij EXCELLENCE Security staan de klanten centraal.
Door mee te denken met onze klanten proberen wij de kosten voor hen laag te houden. Wij leveren diensten op lokaal, regionaal en Europees niveau. Deze diensten worden met specifieke waardeproposities geleverd, waarbij wij ons focussen op wat zij individueel nodig hebben en willen. Wij bouwen een langdurige relatie met klanten op die onze benadering op dienstverlening waarderen. Door ons te richten op waar wij goed in zijn, kunnen wij de beste oplossing op maat aanbieden.

 

Medewerkerfocus

Beveiligen is mensenwerk. EXCELLENCE Security stelt hoge eisen aan zijn medewerkers. Wij investeren in onze medewerkers en daarom blinken wij uit in people management. Dit zorgt ervoor dat wij de beste service kunnen leveren in ons dienstenaanbod. Wij verkleinen de risico’s bij onze opdrachtgevers door onze medewerkers goed op te leiden en inzicht te geven in de arbeidswetgeving.

 

Marktfocus

Wij hebben bewust ervoor gekozen om ons te specialiseren in retail-, zorg- en objectbeveiliging. Dit zijn voor ons drie belangrijke marktsegmenten (niche) in de beveiligingsmarkt. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers beter van dienst zijn met onze services, kennis en ervaring.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.