IMG_5844 (klein)
Over het logo van EXCELLENCE Security

EXCELLENCE is het Engelse woord voor uitstekendheid of voortreffelijkheid. Het kan ook geïnterpreteerd worden als een talent dat of kwaliteit die uitzonderlijk is of de algemene standaard overtreft.

 

Het logo heeft twee gezichten:

  • Enerzijds is het een kroon die het woord EXCELLENCE vertegenwoordigt. Voortreffelijke veiligheidsoplossingen en beveiligingsdiensten die gezien kunnen worden als de algemene standaard. Integer, Dienstbaar, Betrokken en Flexibel.
  • Anderzijds zijn het drie mensen. De klant is bij EXCELLENCE Security koning en staat in het midden. Rechts van de klant staat het managementteam klaar om de klant van dienst te zijn. Links staan de operationele medewerkers klaar om 24 uur per dag hun service te bieden.

 

Het drietal staat op het fundament van EXCELLENCE Security. Dit is gelegd in 2002 en geldt als basis voor het behaalde succes anno 2015. Hierbij kan men denken aan ons beleid, onze structuur, strategie, cultuur, kernwaarden, bedrijfscode en algemene reglementen, partners, financiële soliditeit, kantoorpanden, bedrijfsauto’s en alle overige technische hulpmiddelen.

onslogo (1)
Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.