Stropdas1 (klein)

Veel organisaties staan niet stil bij hun eigen verleden. Wij hechten daarentegen veel waarde aan onze bedrijfshistorie en staan regelmatig stil bij onze beslissingen. Dit is belangrijk, omdat de gebeurtenissen uit het verleden altijd meespelen bij beslissingen die in het heden worden genomen, die op hun beurt weer bepalend zijn voor de toekomst.

 

EXCELLENCE Security is opgericht in 2002 door beveiligingsexperts die een andere kijk hadden op veiligheid. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en in particuliere beveiliging op managementniveau. Na jarenlange ervaring als leidinggevenden in de particuliere beveiliging vonden zij dat het tijd werd dat de klant centraal kwam te staan in de dienstverlening van een beveiligingsbedrijf. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit waren toen de belangrijkste pijlers. Daarnaast waren zij erg betrokken bij de klant en stonden zij 24 uur per dag klaar in geval van calamiteiten of extra diensten.

 

Het succes van de organisatie werd bepaald door de servicegerichtheid, flexibiliteit en het hoge opleidingsniveau van het management. Daarnaast hebben zij veel kennis vergaard op het gebied van integrale veiligheid. Het zijn dus geen mensen uit een willekeurige branche die een gat in de markt zagen, maar doorgewinterde beveiligingsexperts die zelf door middel van hard werken iets hebben opgebouwd.

 

EXCELLENCE Security anno 2016

EXCELLENCE Security bestaat dertien jaar en is een succesvolle specialist in de retail-, zorg- en objectbeveiliging. Vanaf het begin had het management een langetermijnvisie om het bedrijf te laten uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers in de Nederlandse beveiligingsmarkt. Dit is hun anno 2016 gelukt en heeft tevens geleid tot uitbreiding naar de Europese markt.

 

Wat begon als een klein bedrijf, is mede dankzij hard werken, mond-tot-mondreclame en doelgerichte marketing uitgegroeid tot een groot en degelijk bedrijf dat sterk in zijn schoenen staat. In de geschiedenis van het bedrijf zijn de aanbevelingen van onze opdrachtgevers onze belangrijkste marketingstrategieën geweest. Door onze persoonlijke en gerichte marktbenadering is EXCELLENCE Security uitgegroeid tot partner van vele organisaties in verschillende branches in zowel de particuliere als de publieke sector. Onze fullservice-beveiligingsoplossingen worden toegepast in onder andere winkels, winkelcentra, zorginstellingen, kantoor- en bankgebouwen en overheidsinstellingen.

 

EXCELLENCE Security heeft sinds 2013 een vestiging in Duitsland en een in België. Ook in deze Europese markten zullen wij door middel van hard werken, onze ruime ervaring, visie en missie, integriteit, kernwaarden en hoogopgeleide medewerkers de beste beveiligings- en veiligheidsoplossingen bieden.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.