IMG_5856_B (klein)

EXCELLENCE Security is sinds zijn oprichting in 2002 uitgegroeid tot een van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland en is daarmee een van de belangrijkste spelers in de Nederlandse particuliere beveiligingsmarkt. Op dit moment concurreren wij met de grootste internationale beveiligingsbedrijven die al tientallen jaren operationeel zijn. Om dit te kunnen bereiken heeft EXCELLENCE Security de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in innovatie, personeel (Human Resource Management) en trainingen en opleidingen.

 

Mede dankzij onze specialistische aanpak en focus op retail-, zorg- en objectbeveiliging en het continu verbeteren en professionaliseren van onze diensten werken wij al jaren samen met multinationals die Europees en wereldwijd actief zijn.

 

EXCELLENCE Security BVBA & EXCELLENCE Security GmbH

Opdrachtgevers internationaliseren en hebben behoefte aan Europese dienstverlening. Ruim tien jaar later zijn onze behaalde resultaten en ons succes in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Door de groei van onze klanten en hun behoefte aan professionele dienstverlening van EXCELLENCE Security zijn wij per 1 januari 2013 de internationale markt op gegaan.

 

Wij zijn operationeel in België en Duitsland. In deze nieuwe markten zullen wij met behulp van onze jarenlange ervaring, visie, focus, integriteit en professionaliteit dezelfde diensten leveren zoals wij al jaren met succes in Nederland doen. Hierbij houden wij rekening met de plaatselijke cultuur en normen en waarden.

 

Door de bundeling van krachten van onze kantoren in deze Europese landen biedt EXCELLENCE Security nog meer service en ondersteuning aan opdrachtgevers die hun diensten in heel Europa aanbieden. Schaalgrootte, slimme samenwerking, uitwisseling van kennis en ervaring en centrale inkoop zorgen voor optimale kwaliteit en efficiency.

 

EXCELLENCE Security internationaal.  Vooraanstaand in veiligheid.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.