Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Beveiliging is mensenwerk. Mensen die in teamverband werken om diefstal en vernieling te bestrijden, maken meer kans op succes. Het is belangrijk om uw personeel op te leiden zodat zij op een juiste manier kunnen omgaan met winkeldiefstal. EXCELLENCE Trainingen verzorgt trainingen voor het winkelpersoneel met als doel hen de basiskennis bij te brengen die vereist is om diefstal te herkennen en tegen te gaan.

 

Onze preventiecoaches

Een team van ervaren EXCELLENCE winkelbeveiligers hebben een interne opleiding als preventiecoach gevolgd en zijn dus getraind om anderen op te leiden. Onze preventiecoaches brengen uw verkoopmedewerkers en leidinggevenden de benodigde kennis bij om zelfstandig op te treden. Daarnaast krijgen zij allerlei praktische tips die hen kan helpen om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hierbij ligt de nadruk op vroegtijdig signaleren, optreden en rapporteren.

 

Het doel is om de essentie van beveiliging duidelijk te maken

Onderwerpen die tijdens de personeelstraining aan de orde komen zijn onder meer: uitleg over de essentie van retailbeveiliging, handhaving van orde, rust en regelmaat, voorkoming van diefstal, vernieling, verlies en overvalsituaties en omgang met brand- en bommelding. Een groot voordeel dat deze dienst met zich meebrengt, is dat de interne diefstal ook afneemt.

 

De personeelstraining(en) zijn voor onze klanten geheel kosteloos

De training(en) wordt voor u kosteloos ter beschikking gesteld en in samenspraak met het management gepland. Dit zal hoogst waarschijnlijk in de avonduren plaatsvinden en duurt ongeveer anderhalf uur. Wij adviseren onze klanten minimaal één keer per jaar gebruik te maken van deze dienst om de beveiliging van uw winkel te optimaliseren en uw kennis op peil te houden.

 

Personeelscontrole

Indien u dat wenst kunt u de geleverde dienstlevering uitbreiden met tassen- en lockers controle. Dit wordt door een beveiligingsmedewerker uitgevoerd nadat de bedrijfsleiding dit heeft aangekondigd. De aankondiging van een tassen- of locker controle wordt tot op het laatste moment uitgesteld zodat eventuele verdachten hun sporen niet kunnen uitwissen. De tassencontrole kan zowel dagelijks als wekelijks uitgevoerd worden. Bij lockers controle worden de personeelskluisjes aan het einde van de werkdag onderzocht door een beveiligingsmedewerker. Dit wordt meestal maandelijks of om het kwartaal uitgevoerd. Met specifieke eisen en/of wensen wordt, mits wettelijk toegestaan, rekening gehouden. Deze controles worden te allen tijde onder toezicht van de bedrijfsleiding en uiteraard met de nodige discretie uitgevoerd en hebben een zeer preventieve werking. Interne diefstal wordt hiermee geminimaliseerd.

 

Mysteryshopping

Om onze dienstverlening compleet te maken, bieden wij voor onze klanten een mystersyhoppingonderzoek aan. Mysteryshopping is een onderzoekstechniek die wordt ingezet om feitelijk gedrag van medewerk(st)ers gedurende hun reguliere werkzaamheden te registreren. Veelal betreft het, hun gedrag met betrekking tot:

  • Klantvriendelijkheid
  • Behulpzaamheid
  • Een pro-actieve benadering van klanten
  • Het tonen van deskundigheid
  • Verkoopvaardigheid
  • Naleving van voorschriften, regels en procedures

 

Mystersyhoppingonderzoek wordt uitgevoerd door getrainde en ervaren mysteryshoppers. Zij bezoeken uw winkels om de kwaliteit van de dienstverlening te meten. Wat onze mysteryshoppers uniek maken, is dat zij ook onze beveiligingsbeambten onderzoeken. Na afloop van het bezoek rapporteert onze mysteryshopper zijn/haar bevindingen vanuit klantperspectief aan de hand van een vooraf opgestelde checklist. Het resultaat is een uitgewerkt bezoekrapport. Samen met u bespreken wij de resultaten en brengen, waar nodig, verbeteringen aan.

 

Heeft u interesse in onze retail services? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij, door middel van een Security Scan, de mogelijkheden voor uw organisatie. Voor meer informatie over onze trainingen en opleidingen verwijzen wij u door naar EXCELLENCE Trainingen.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!