Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Behoefte aan extra mankracht?

Retailers houden doorgaans twee keer per jaar sale (uitverkoop). Daarnaast zijn er de donkere dagen voor kerst waarin het grote publiek massaal inkopen doet. De periode rondom de feestdagen tot eerste week januari is een extra drukke tijd. Tijdens deze drukte is de kans groter op overlast en diefstal.

 

EXCELLENCE Security heeft hier effectieve maatregelen voor ontwikkeld en wij kunnen door middel van onze expertise foute lieden tijdig herkennen en buiten uw winkels houden. Onze beveiligingsbeambten houden ook uw personeel scherp en adviseren hen om extra op te letten. Ook tijdens een verbouwing of restyling van uw winkels kunt u op ons rekenen. wij zorgen ervoor dat het verkoopproces zo min mogelijk verstoord wordt.

 

EXCELLENCE Security werkt nauw samen met zijn partners om uw veiligheid te garanderen

Een groot voordeel voor retailers die met ons samenwerken is onze nauwe samenwerking met gemeenten en politiekorpsen door heel Nederland. EXCELLENCE Security beveiligt meerdere stadscentra en shoppingcentra waar onze beveiligingsbeambten, in samenwerking met de gemeenten, toezicht houden en handhaven. Het primaire doel is de preventieve aanwezigheid in een aantal wijken om met name woninginbraken, overvallen en straatroof te voorkomen. Dit zijn de belangrijkste aandachtpunten tijdens de donkere dagen van gemeente, Openbaar Ministerie en politie.

 

EXCELLENCE Security staat voor veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en deskundigheid

Mocht u behoefte hebben aan extra beveiliging, dan staat ons team van specialisten 24 uur per dag klaar om u de beste service te verlenen. Wij hebben genoeg capaciteit in huis om u tot op de laatste moment van extra mankracht te voorzien.

 

Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner om door de drukke dagen heen te komen? Heeft u behoefte aan extra mankracht en expertise? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij, door middel van een Security Scan, de mogelijkheden voor uw organisatie.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!