Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Winkelcentra en shoppingmalls zijn vaak in trek bij het grote publiek en worden dagelijks door duizenden mensen bezocht. Een groot voordeel is dat men er terecht kan voor funshoppen, maar ook voor de dagelijkse boodschappen. Dit heeft echter als nadeel dat het ook criminaliteit, als winkeldiefstal en zakkenrollerij, met zich mee brengt. Ook heeft men hier doorgaans last van hangjongeren. Dit kan een intimiderend effect hebben op het winkelend publiek. Onze kennis en vaardigheden spelen een belangrijke rol om het algehele winkelklimaat en veiligheid in stand te houden en waar nodig te verbeteren.

 

EXCELLENCE Security is een specialist in retailbeveiliging

Door onze jarenlange ervaring verzorgen wij de beveiliging voor de kleinere en grote internationale retailketens. Hierdoor zijn wij in staat om alle zorgen uit uw hand te nemen zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden. De aanwezigheid van onze winkelbeveiligers heeft, dankzij hun uitstraling, een preventieve werking. Klantvriendelijkheid, gastheerschap en communicatieve vaardigheden van onze winkelbeveiligers zijn hier van essentieel belang. Wat onze dienstverlening nog aantrekkelijker maakt, is onze nauwe samenwerking met de lokale politie, ambulance en brandweer.

 

Kortom, EXCELLENCE Security is de aangewezen partner voor de beveiliging van winkelcentra.

 

Onze referenties spreken voor zich.

 

Heeft u interesse in een integrale beveiligingsaanpak en een veilig winkelklimaat? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij, door middel van een Security Scan, de mogelijkheden voor uw winkelcentrum.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!