Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Elke retailer heeft wel te maken gehad met winkelcriminaliteit. Sommigen van hen hebben er dagelijks last van. Dit komt enerzijds door winkelend publiek of anderzijds door eigen medewerkers. Dit kost veel tijd en geld. EXCELLENCE Security neemt uw zorgen uit handen waardoor u meer tijd en energie kan steken in uw eigen organisatie. Snel handelen, problemen analyseren en oplossingen bedenken is wat de opdrachtgever van vandaag van ons vraagt. Wij weten als geen ander wat er speelt in uw winkel en wij kunnen u beveiligingsoplossingen op maat aanbieden.

 

Ons gezamenlijke doel in retailbeveiliging is: het terugdringen van derving en het creëren van een veilige winkelomgeving. Vandaar ons motto: Één team, één taak!

 

EXCELLENCE Security is specialist in retailbeveiliging

EXCELLENCE Security heeft zijn dienstverlening op het gebied van retailbeveiliging de laatste jaren ontwikkeld tot een echte specialisatie. Dankzij onze ervaringen en expertise zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de retailbeveiligingsmarkt. Onze beveiligingsdiensten zijn uniek te noemen met als resultaat dat wij door heel het land operationeel zijn. Uit intern onderzoek is gebleken dat met de inzet van onze winkelbeveiligers niet alleen het veiligheidsgevoel is gestegen maar ook de dervingscijfers aanzienlijk en aantoonbaar zijn gedaald.

 

Onze winkelbeveiligers: professionals op de winkelvloer

Wij vinden voorkomen beter dan genezen. Er is behoefte aan een optimale en effectieve beveiliging van de winkel en dat zaken als diefstalpreventie, brandpreventie en complete veiligheid op een hoog niveau worden verzorgd. De aanwezigheid van onze winkelbeveiligers heeft een preventieve werking. Zij zijn te allen tijde zichtbaar aanwezig, zonder dat uw bedrijfsvoering negatief wordt beïnvloed. Zij grijpen in bij calamiteiten of diefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen. Naast hun beveiligingsdiploma hebben onze beveiligingsbeambten standaard de trainingen “Conflicthantering” en “Omgaan met agressie” met succes gevolgd.

 

Retail beveiliging op drie niveaus

Bij EXCELLENCE Security kunt u kiezen uit drie niveaus van retailbeveiliging:

 

Statische beveiliging

Retailers die te maken hebben met overlast of winkeldiefstal kunnen gebruik maken van onze vaste bewakingsdiensten. Hierbij zijn onze winkelbeveiligers constant preventief aanwezig en kunnen zij bij iedere vorm van calamiteit direct optreden. Zij bevorderen het veiligheidsgevoel in uw winkel en hun aanwezigheid heeft een preventieve werking. Onze winkelbeveiligers kunnen, in samenwerking met een van onze preventiecoaches, uw medewerkers coachen en trainen. In teamverband kunnen we tenslotte derving beter aanpakken en criminelen buiten uw deuren houden. Wij voeren tevens periodieke kwaliteitscontroles uit en u ontvangt na iedere controle een managementrapportage en advies.
Onze gezamenlijke doelstelling: maximale reductie van derving, maar bovenal het creëren van een veilig winkelklimaat!

 

Collectieve beveiliging

U kunt samen met collega-retailers uit de directe omgeving kiezen voor collectieve retailbeveiliging (loopdienst). Hierbij verzorgt een beveiligingsbeambte de beveiliging voor een aantal winkels tegelijk. Onze winkelbeveiliger is daarbij te allen tijde oproepbaar voor de deelnemers en is binnen enkele minuten ter plaatse. In gezamenlijk overleg wordt er een rooster gemaakt dat enkel bekend is bij het management (om ook interne diefstal aan te kunnen pakken). Naast vaste tijden zoals het openen of sluiten van uw winkel kunnen zij op onvoorspelbare tijden uw winkel bezoeken zodat criminelen geen kans krijgen. Los van elke situatie blijft onze winkelbeveiliger(s) te allen tijde oproepbaar in geval van calamiteiten.
Met collectieve retailbeveiliging van EXCELLENCE Security wordt uw winkel, tegen relatief lage kosten, consequent in de gaten gehouden in combinatie met onvoorspelbare aanwezigheid van onze winkelbeveiligers.

 

Interventieteam & Preventiecoach

Sommige criminelen slaan hun slag door zich snel van de ene naar de andere winkel te verplaatsen. EXCELLENCE Security heeft een interventieteam van deskundigen die meer doen dan alleen surveilleren. Dit is een mobiel onderzoeksteam (beveiligers in burger) met als doel veelplegers en zich verplaatsende criminaliteit een halt toe te roepen. Daarnaast kunnen zij interne onderzoeken uitvoeren om fraude en diefstal door eigen medewerkers tegen te gaan.

 

U kunt ook voor een geheel andere insteek kiezen door uw eigen personeel op te leiden om op een juiste manier om te gaan met winkeldiefstal. Onze preventiecoaches kunnen tevens uw personeel opleiden om diefstal tijdig te herkennen en brengt verkoopmedewerkers en leidinggevenden op de werkvloer preventief gedrag bij en stimuleert hen om zelfstandig op te treden. Een positief neveneffect hiervan is overigens dat door het trainen van het eigen personeel vaak het algemeen veiligheidsgevoel toeneemt en de interne diefstal afneemt. U kunt voor meer informatie terecht bij Personeelstraining & controle

 

Met deze drie serviceniveaus bieden wij voor elke specifieke behoefte van onze opdrachtgevers, een oplossing op maat aan. Hiermee zorgen wij voor optimale veiligheid in en om uw winkels. Al onze diensten zijn inclusief een 0-meting, plan van aanpak, advies, rapportage en periodieke kwaliteitscontroles. Voor elke retailer kunnen wij een dienstenpakket samenstellen dat naadloos aansluit op uw behoeften.

 

Kortom, EXCELLENCE Security is de aangewezen partner in retailbeveiliging.

 

Onze referenties spreken voor zich. Heeft u interesse in onze retailservices? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij, door middel van een Security Scan, de mogelijkheden voor uw organisatie.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!