Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Stijgende criminaliteit en bezuinigingen leiden al op veel plaatsen tot vergaande samenwerking tussen politie, overheidsinstanties en EXCELLENCE Security. Wij werken door heel het land nauw samen met lokale gemeenten, politie, brandweer en ambulance om de veiligheid van winkels, winkelcentra, zorginstellingen, objecten en bedrijventerreinen te waarborgen.

 

Waarom EXCELLENCE Security?

EXCELLENCE Security is een specialist in retail, zorg- en objectbeveiliging, Wij hebben ruime ervaring met het beveiligen van stadscentra, shoppingmalls en winkelstraten. Daardoor zijn wij ook zeer betrokken bij de veiligheid op straat. EXCELLENCE Security kent alle problemen met betrekking tot jongerenoverlast, milieuovertredingen, wijktoezicht en overlast rondom winkelgebieden. Het donkeredagenoffensief is hier een goed voorbeeld van.

 

Onze toezichthouders en preventiecoaches

U kunt rekenen op een passend advies en op onze toezichthouders en preventiecoaches. Zij hebben een corrigerende rol en leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in uw gemeente. Zij zien toe op een schone, leefbare en veilige omgeving. De toezichthouders van EXCELLENCE Security zijn gemotiveerd, zorgvuldig gescreend en beschikken over alle benodigde papieren. Onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Wij leveren de professionals maar u bepaalt wat zij gaan doen. Zo behoudt u als gemeente altijd de regie over uw eigen toezicht- en handhavingsbeleid.

 

Kortom, voor toezicht en handhaving in het publieke domein doet u een beroep op de professionals van EXCELLENCE Security.

 

Bent u benieuwd wat onze toezichthouders en preventiecoaches voor uw gemeente kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden voor uw gemeente.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!