Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Veel organisaties lopen jaarlijks schade op als gevolg van interne en externe diefstal, vernieling. inbraak, brand of storingen. Bent u op zoek naar een partner om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden en wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object(en)? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De objectbeveiligers van EXCELLENCE Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen.

 

EXCELLENCE Security levert maatwerk

EXCELLENCE Security levert maatwerk als het om het bewaken van objecten gaat. Het proces begint bij ons met een zeer gericht advies. Wij leveren objectbeveiliging in een totaalpakket van diensten. Dit varieert van portiers- en receptiediensten, openings- en sluitingsronden en visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object. Wij zorgen ervoor dat alle taken een sluitend geheel vormen. EXCELLENCE Security beveiligt dankzij het gebruik van moderne technieken tal van objecten zoals overheidsgebouwen, kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen en business parcs.

 

Onze objectbeveiligers: gespecialiseerde beveiligers

Omdat ieder object anders is en vraagt om een specifieke benadering, wordt elke objectbeveiliger bij EXCELLENCE Security getraind voor het object waar hij of zij werkt. Onze objectbeveiligers zijn tevens in het bezit van een EHBO diploma en hebben een BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus afgerond.

 

EXCELLENCE Security levert goed getrainde objectbeveiligers die van alle markten thuis zijn. Zij leveren een toegevoegde waarde voor uw organisatie door klanten en bezoekers professioneel en gastvrij te ontvangen. Zij handelen zorgvuldig en werken servicegericht. Desgewenst voeren zij receptiediensten uit als telefoonservice, het verzorgen van post en kopieerwerk en het registreren van binnenkomende en uitgaande goederen.

 

Wij selecteren onze medewerkers op integriteit, representativiteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Het uitgangspunt blijft echter dat de dienstverlening nooit ten koste mag gaan van de beveiliging van het object. Onze objectbeveiligers zorgen voor een veilige directe omgeving van uw pand zodat uw bezittingen intact blijven. Het gehele object wordt zowel van binnen als van buiten gecontroleerd op onregelmatigheden.

 

Kortom, EXCELLENCE Security zorgt ervoor dat uw object en uw eigendommen veilig blijven.

 

Onze referenties kunnen u dit bevestigen. Heeft u interesse in een totaaloplossing voor uw object(en)? Neem dan direct contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij, door middel van een Security Scan, de mogelijkheden voor uw organisatie.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!