Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

Voor organisaties die een evenement organiseren, is het belangrijk om alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Professionele beveiliging kan een groot deel van deze ongewenste elementen weren. Om een evenement ordelijk te laten verlopen, is beveiliging dus een absoluut vereiste. EXCELLENCE Security kan deze zorg uit uw handen nemen en biedt u optimale veiligheid tijdens een evenement of congres.

 

Wij zijn gespecialiseerd in retail-, zorg-, en objectbeveiliging. Evenementbeveiliging behoort niet tot onze core business, maar wij kunnen dit met gemak voor u verzorgen. Wij richten ons voornamelijk op zakelijke evenementen en congressen in combinatie met V.I.P. begeleiding.

 

EXCELLENCE Security biedt een totaaloplossing voor het beveiligen van uw evenement

EXCELLENCE Security heeft veel ervaring met het verzorgen van de veiligheid en beveiliging van zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, politieke congressen en evenementen bij onderwijsinstellingen. Ook bij onze evenement services begint het proces met een gericht advies. Wij adviseren alle organisatoren om te kiezen voor onze totaaloplossing waarbij wij de mens en moderne technieken laten samenwerken om voor optimale veiligheid te zorgen.

 

Onze evenementbeveiligers: gastheren en -vrouwen

Evenementen vragen om een gerichte aanpak. EXCELLENCE Security levert professionele evenementbeveiligers die, dankzij hun training en ervaring, in staat zijn om elk evenement te kunnen beveiligen. Daarnaast kunnen wij gastheren of -vrouwen leveren die de gasten kunnen ontvangen en begeleiden. Deze gastheren en -vrouwen werken zeer servicegericht en worden ingezet om net die extra service te verlenen. Daarnaast voeren zij representatieve taken uit ter ondersteuning van de facilitaire taken.

 

De aanwezigheid van onze evenementbeveiligers heeft een preventieve werking en geeft uw gasten en personeel het gevoel dat zij in goede handen zijn. Mocht er dan toch iets gebeuren, dan zijn onze beambten er als eerste bij en zullen zij de situatie onder controle brengen. Zij zijn immers getraind in conflicthandhaving en weten precies hoe op dat moment te handelen.

 

Een gedegen veiligheidsplan is een vereiste

Vooral bij evenementen is het belangrijk van tevoren alle risico’s in kaart te brengen. Onze beveiligingsadviseurs stellen, in samenspraak met u, een gedegen risicoanalyse en beveiligingsplan op die voldoet aan uw eisen. De veiligheid van uw bezoekers is immers de hoogste prioriteit.

 

Kortom, voor een veilig en beheersbaar evenement kiest u voor EXCELLENCE Security.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een professionele partner die uw veiligheidsvraagstuk voor u kan oplossen? Neem dan direct contact met ons op. Met behulp van een Security Scan, onderzoeken wij samen met u de mogelijkheden voor uw evenement.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!