Maak deel uit van ons team!
Bij EXCELLENCE maak jij het verschil. Wij belonen je harde werk en toewijding. Je kunt rekenen op een team dat klaar staat om je te steunen en begeleiden.

Wij geloven in jou. Jij ook?
Solliciteer dan nu!

EXCELLENCE Security staat voor veiligheid

Uw veiligheid en veiligheidsgevoel staan bij EXCELLENCE Security altijd voorop. Onze beveiligingsprofessionals zorgen in de eerste plaats voor een veilige omgeving. Maar wij gaan een stap verder. Moderne beveiliging bieden betekent namelijk ook het brengen van gastvrijheid en een goede sfeer. Dus beveiliging tegen risico’s en gevaar, maar altijd met hart voor de mensen in de omgeving. Onze beveiliging wordt geleverd door vakmensen die zich bewust zijn van het belang van een prettige werkomgeving en de reputatie van uw organisatie.

 

Het verzorgen van veiligheid in winkels, winkelcentra, zorginstellingen en objecten is onze kernactiviteit. Wij hebben in deze marktsegmenten veel kennis en expertise vergaard. Dit betekent concreet voor u, als klant, dat wij derving en criminaliteit tegengaan, ongewenste gasten buiten de deur houden en uw personeel steunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Wij delen graag onze kennis met u.

 

Of het nu gaat om de veiligheid van mensen, gebouwen, goederen of processen: elke situatie en opdrachtgever vraagt om een eigen unieke aanpak en service. EXCELLENCE Security biedt u gespecialiseerde diensten of juist een totale beveiligingsoplossing. Wij analyseren samen met u de situatie, denken met u mee en voorzien u van de juiste mensen en moderne technieken.

 

De beveiligingsmedewerkers van EXCELLENCE Security

Beveiligingsbedrijven zetten doorgaans hun personeel breed in. Wij denken daar echter anders over. Iedere branche heeft zijn eigen beveiligingsprofiel. Dat vraagt kennis van zaken. EXCELLENCE Security heeft voor elk type beveiligingsvraagstuk een passende oplossing.

 

Voor iedere branche bieden wij speciaal opgeleide beveiligers. Zij worden intern opgeleid en getraind voor een specifieke sector. Aan de hand van de zogeheten segmentprofielen zorgen wij voor een goede match tussen uw bedrijf en onze medewerkers. Uiteraard houden wij onze medewerkers continu op de hoogte van relevante ontwikkelingen op hun en uw vakgebied.

 

Kortom, EXCELLENCE Security biedt meer dan alleen veiligheid.

 

Kennismaken met EXCELLENCE Security en ons team van beveiligingsexperts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u onderzoeken wij door middel van een Security Scan de mogelijkheden voor uw organisatie. Het kost u niets, maar het levert u een berg aan kennis en inspiratie op.

Excellence Security neem direct contact met ons op

phone  +31(0)180 – 42 44 42
mail  info@excellencesecurity.nl

Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een offerte aanvragen voor hoogwaardige beveiliging tegen een scherp tarief? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan!