EXCELLENCE behaald VCA certificering

Onlangs kon EXCELLENCE al melden dat de organisatie altijd op zoek is naar mogelijkheden om de kwaliteit verder te verbeteren. Dat was ook de reden dat het ISO 9001 certificaat was behaald. Maar EXCELLENCE is niet de organisatie die rustig achterover gaat leunen als er een succes is behaald. De directie is direct op zoek gegaan naar manieren om de processen binnen de organisatie verder te verbeteren.

 

EXCELLENCE kan daarom opnieuw met trots melden dat er een nieuw certificaat is binnengehaald. Vanaf heden is EXCELLENCE ook VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en is bedoeld om de organisatie veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Maar VCA is veel meer dan een eenvoudige checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende organisaties worden getoetst of gecertificeerd op hun VGM-beheerssysteem.

Hierdoor is de veiligheid van het personeel beter gewaarborgd en wordt de veiligheid op de werkvloer beter gesignaleerd.

Ook voor deze certificering is de audit uitgevoerd door EBN Certification.