EXCELLENCE behaald ISO 9001-2015 certificering

Een lange tijd heeft EXCELLENCE gewerkt conform een eigen ontwikkeld kwaliteitsmanagementsysteem. Onze organisatie is echter continue opzoek hoe processen verder verbeterd kunnen worden en de kwaliteit naar een nog hoger niveau kan worden gebracht. Hiermee onderscheidt EXCELLENCE zich van de concurrentie en kunnen wij onze kwaliteit nog beter waarborgen.

 

Dit heeft de directie doen besluiten om van het eigen ontwikkelde kwaliteitsmanagementsysteem over te stappen op een internationaal erkende kwaliteitsnorm. De keuze is daarom gevallen op de ISO 9001 norm. Dit is een managementsysteem dat de nadruk legt op procesmanagement, monitoren, continue verbeteren, realisatie van doelstellingen en een actieve rol van het management. Oftewel de nadruk wordt gelegd op het managen van resultaten.

 

EXCELLENCE is trots om te kunnen melden dat de organisatie sinds juni 2016 door EBN Certification ISO 9001 gecertificeerd is. EXCELLENCE is tevens de eerste particuliere beveiligingsorganisatie die gebuikt maakt van een geheel nieuw digitaal systeem genaamd ISO2HANDLE, welke prima binnen onze MVO waarden past. De processen waarmee klanttevredenheid gerealiseerd wordt, zijn binnen de ISO 9001 essentieel. Hiermee kan EXCELLENCE voor zijn klanten de klanttevredenheid nog verder verhogen. Bij EXCELLENCE staat de klant en de geleverde kwaliteit centraal. De huidige en toekomstige opdrachtgevers kunnen maximaal profiteren van onze dienstverlening dat gepaard gaat met een hoge kwaliteitsgarantie en korte communicatielijnen.