VEB_afbeelding

Met trots kan EXCELLENCE melden dat wij lid zijn geworden van de branchevereniging VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). En vanaf 12 mei ook het bijhorende keurmerk mogen voeren.

 

EXCELLENCE hecht veel waarde aan kwaliteit. Om deze reden zijn wij altijd op zoek naar manieren om deze te kunnen waarborgen. We zijn van mening dat een optimale dienstverlening alleen behaald kan worden door de hoogste kwaliteit te garanderen. Dat EXCELLENCE het VEB keurmerk mag voeren biedt u de zekerheid dat uw beveiligingsopdracht in goede handen is en u zich kan richten op uw corebusiness.

 

Met ruim vijfhonderdvijftig leden is de VEB een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingssector.  De missie van de VEB is om veiligheid in Nederland optimaal te waarborgen, onder meer door alle noodzakelijk te nemen maatregelen duidelijk op elkaar af te stemmen.